Oldal kiválasztása

J Ó   T U D N I

______________________

MIT NE HOZZUNK MAGUNKKAL?

Az apartmant számtalan utazásunk tapasztalata alapján szereltük fel. Úgy tartjuk, a kényelmes nyaralás egyik feltétele, hogy ne kelljen a fél házat bepakolnunk és magunkkal hoznunk. Amit biztosan ne csomagoljon, mert a rendelkezésére áll:

ágynemű

törölközők (személyenként 3 db + egy strandlepedő)

hajszárító

strandtáska

konyharuha

mosó- és mosogatószerek

TÁROLÁS

Bár öt szintes épületünk a helyi viszonyokhoz képest nagyon kényelmes lépcsőházzal rendelkezik, mégis azt javasoljuk, hogy inkább több kisebb, vagy közepes méretű táskába pakoljon, mint egy nagy bőröndbe. Így könnyebb a házban a közlekedés, és kipakolás után az üres táska kényelmesen befér az ágy alá.

A földszinti ülő bútorokat úgy terveztük, hogy az ülőkék alatt tároló részek találhatók. Itt mindenféle hasznos dolgot helyeztünk el, mint például 4 db nagy méterű strandtáska, 4 db strandszivacs, varródoboz. Itt tároljuk a bozont függönyt, melyet igény szerint ki lehet akasztani a bejárati ajtó fölé. Nagyon praktikus a kíváncsi szemek ellen. Az étkezőben gyógyszeres doboz is található alapgyógyszerekkel.

DOHÁNYZÁS

A ház nemdohányzó. A helyi szokásokhoz igazodva az utcán a ház előtt kiülve, illetve a teraszon lehet dohányozni.

PARKOLÁS

Az apartmanhoz két parkolókártya tartozik. Mivel a ház az óváros közepén van, ezért közvetlenül a ház előtt nem lehet parkolni. Az egyik kártya egy fix parkolóhelyre vonatkozik, amely a háztól nem messze, az utca végén lévő téren található. GPS koordinátái a következők: É44.44440 K15.05586. A másik kártyával bármelyik szabad helyre lehet parkolni.

EXTRA

A bepakoláshoz rendelkezésére áll egy összecsukható kiskocsi.  Leleményesebb, főleg kisgyermekes vendégeink ezt a kocsit a strandolásnál is kihasználják.

Speciális „telehűtő” szolgáltatásunk igénylése esetén előzetes egyeztetés alapján beszerezzük a főzési alapanyagokat, gyümölcsöket, üdítő- és egyéb italokat.

HULLADÉKGYŰJTÉS

Az óvárosban szelektíven gyűjtik a hulladékot, így ez az ide érkező turistákra is vonatkozik. Az utca végén vannak kihelyezve a szelektív konténerek, melyek a házhoz tartozó mágneskártya segítségével használhatók. Bármilyen hulladékot csak ennek a kártyának a gyűjtőhöz való érintésével lehet a konténerekben elhelyezni. A szelektíven gyűjtött hulladék elhelyezése ingyenes, csak a vegyes kommunális szemétért számítanak fel díjat. (Természetesen ezt a ház bérleti díja tartalmazza.)