Oldal kiválasztása

C O R N E R   S T U D I O S

______________________

ELHELYEZKEDÉS

A ház Pag szigetén, Pag város történelmi központjában található, egy percre a Moon Stone Residencetől, így nagyobb társaságok számára a két ház együtt is kivehető.

Stodio Corner-től minden csupán néhány lépésre van, beleértve a tengert, a főteret, az éttermeket, kávézókat, boltokat és a városi kikötőt. Az esti hangulat lenyűgöző ebben a még mindig élhető eredeti formájában fennmaradt óvárosban.

A lakások rövidtávú lakásbérléssel forglalhatók

FELSZERELTSÉG

Az igényesen berendezett, világos stúdió lakások 2+2 fősek, egy francia ágy és egy 2 személyes kihúzható kanapé biztosítja a pihenést. 4 személyre tökéletesen felszerelt konyha áll rendelkezésre; villanytűzhely, sütő, mosogatógép, mikróhullámú sütő, hűtőgép, kenyérpirító, kávéfőző és minden apróság amire szükség lehet. Minden lakásban van mosógép, hajszárító, TV, ingyen wifi, légkondicionálás, széf, vasaló.

KIALAKÍTÁS

Az épület egy tipikus 5 szintes belvárosi ház, a földszinten egy üzlet és egy recepció található.

Az 1., 2. és 3. szinten azonos elrendezésű 2+2 fős stúdió lakások találhatók szép fürdőszobával, lakásonként 4 ablakkal. A legfelső emeleten egy 20 m2-es terasz, egy teljesen felszerelt konyha és egy fürdőszoba várja vendégeinket, a teraszon egy 2 személyes jakuzzival és grillezési lehetőséggel.