Oldal kiválasztása

A P A R T M A N   M O O N   S T O N E

______________________

ELHELYEZKEDÉS

Az apartman Pag szigeten, Pag város történelmi központjában található, egy 500 éves, teljes mértékben felújított épületben.

Bár a történelem szinte kézzel fogható a belvárosban, az apartmantól minden csupán néhány lépésre található, beleértve a tengert, az éttermeket, a kávézókat, a boltokat és a kikötőt.

FELSZERELTSÉG

A kiválóan felszerelt konyhában moso­gató­gép, villany­tűz­hely, villany­sütő, hűtő­szekrény, fagyasztó, mikró, kávéfőző és kenyérpirító fogadja a vendé­geket. (A hagyo­mányos kávé híveire is gondol­tunk egy kotyogóval.)

A szobák­hoz személyen­ként négy tö­röl­közőt bizto­sítunk, köztük nagy­méretű strand­töröl­közőt is, emellett strand­felszere­lések és strand­táskák is várják a vendé­geket. Minden helyiség lég­kondi­cionált. Minden szo­bában van televízió, mini hűtő, hajszárító, valamint ingyenes wifi áll rendel­ke­zésre az apartman egész területén. Minden emeleti szek­rényben szám­záras széf talál­ható.

KIALAKÍTÁS

AZ ÉPÜLET EGY TIPIKUS ÖT SZINTES BELVÁROSI HÁZ. ÖSSZTERÜLETE 150 m2, ÉS 2014-BEN LETT TELJES KÖRŰ FELÚJÍTÁSON ESETT ÁT.

A földszinten a konyha található egy tíz főre teljesen felszerelt étkezővel, valamint közösségi térrel és toalettel.

Az 1. emeleten egy hálószoba van dupla ággyal, kényelmes, a horvátországi viszonyokhoz mérten meglepően tágas fürdőszobával. Az emelet gyakorlatilag egy szállodai szobának felel meg.

A 2. és 3. emeleten szintén dupla ágyas szobák vannak kialakítva, egy-egy fotelággyal kiegészítve. Ezekhez a szobákhoz is, mint minden szinthez, kényelmes fürdőszoba tartozik.

A 4. emeleten egy mini szoba található kihúzható kanapéval, külön fürdőszobával, mosógéppel. Innen, a legfelső szobából nyílik a terasz.

A HÁZ EGYBEN KIADÓ. HAT-NYOLC EMBERNEK NAGYON KÉNYELMES, DE A KIHÚZHATÓ PÓTÁGYAKKAL TÍZ EMBER BEFOGADÁSÁRA IS ALKALMAS.